Spring naar inhoud

Eset Internet Security Eindejaars-actie 3=2

Eset Internet Security 3 jaar voor de prijs van 2

De feestdagen zijn in aantocht en zullen dit jaar misschien wel meer dan ooit digitaal gevierd worden. Of u nu online Kerstkaarten verstuurt, uw cadeaus voor onder de boom bestelt in verschillende webshops of zelfs een digitaal Kerstdiner organiseert, wij helpen u graag om ook in deze periode veilig gebruik te maken van de mogelijkheden die het internet biedt.

Profiteer daarom vanaf 27 november 2020 de hele feestdagenperiode van 3 jaar ESET Internet Security voor de prijs van 2 jaar! Beveilig tot 10 apparaten gedurende drie jaar tegen online dreigingen. Deze actie is geldig tot en met 6 januari 2021 voor nieuwe ESET-gebruikers.

Enkele voordelen van ESET-beveiliging zijn:

  • Als beste getest door de Consumentenbond in september 2020
  • Bewezen lage systeembelasting, uw apparaat wordt niet trager van de software
  • Werkt op de achtergrond, u hoeft na installatie niets meer te doen en ondervindt geen last van het scannen
  • Bescherm al uw apparaten (Windows, macOS, Android) met één licentie

U kunt van deze actie gebruikmaken door een licentie voor 3 jaar te bestellen in onze webshop of via contact op te nemen met RiCoDi